Akasha-lezing: wat is het en hoe kan het je helpen? - Rokentijdenszwangerschap (2024)

Akasha-lezing: wat is het en hoe kan het je helpen? - Rokentijdenszwangerschap (1)

Als je op mij lijkt, is het lezen en begrijpen van boeken je altijd met de paplepel ingegoten. U was altijd degene die een boek uitzocht om te lezen en vaak kwamen uw vrienden naar u toe voor aanbevelingen. Omdat je voortdurend boeken las, was het logisch dat je liefde voor lezen ook overging op het geschreven woord. Als je echter het gevoel hebt dat er iets ontbreekt in je leesleven of als je nieuwe werelden wilt verkennen via het geschreven woord, dan kan kinesis Akashic Reading het antwoord voor je zijn! Een Akasha reading kan een mooi en helend cadeau zijn voor iemand die je lief hebt. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze mysterieuze kunst van het lezen, zodat je het zelf kunt gaan ontdekken.

Wat is Akashic Reading?

Hier kom je te weten wat Akashic Reading is en hoe het werkt. Dit is ook waar je meer te weten komt over de echte voordelen van deze reading. Het woord akasha komt uit het Sanskriet en betekent "van of met betrekking tot het kosmische ei". Wat dit in wezen betekent is dat de akasha kronieken of de Akasha kronieken alle kennis bevatten die ooit is geweest of zal zijn. Dit betekent dat de informatie in de Akasha kronieken oneindig is en niet beperkt is tot onze fysieke wereld. Dit klinkt misschien als iets uit een sci-fi film, maar het is eigenlijk een echte praktijk die al duizenden jaren wordt toegepast.

Dit lezen wordt ook wel Synchronistisch of Synchroon lezen genoemd. Dat komt omdat het je op een synchronistische manier verbindt met de informatie in de Akasha kronieken. Dit betekent dat je de informatie die je moet weten tegenkomt op het moment dat je het moet weten. Een ander woord hiervoor zou serendipiteit zijn. Dit gebeurt wanneer je de regels uit een boek leest en er plotseling een zin in je geest opduikt die je je herinnert uit je kindertijd. Een andere manier waarop dit verband houdt met de Akasha-kronieken is dat de informatie in de Akasha-kronieken eigenlijk energie is. Daarom ontvang je, als je leest, deze energie die verbonden is met de informatie. Dit is het deel waar de meeste mensen stoppen en zeggen "maar hoe dan?".

Nu het interessante gedeelte: de informatie in de Akasha Kronieken is niet alleen verbonden met de persoon die ze schreef, maar ook met de persoon die ze leest. Dit komt omdat de informatie in de kronieken op niet-lineaire wijze verbonden is met alle mensen op elk moment. Dit betekent dat zij niet alleen verbonden is met een persoon, maar ook met een voorwerp, plaats en tijd.

Hoe werkt Akashic Reading?

Om het "hoe" van de Synchronistische Reading te begrijpen, is het belangrijk het "wat" te begrijpen. Wanneer je leest, lees je eigenlijk de regels van een boek. Wanneer je leest, lees je dus eigenlijk de energie die verbonden is met de informatie die in de regels staat. Wanneer je leest, ontvangen al je vijf zintuigen, zoals zien, horen, proeven, aanraken en ruiken, deze energie. Wanneer je leest, is de energie die je ontvangt de informatie die in de regels staat.

Deze informatie is niet verbonden met de persoon die de regels heeft geschreven, maar met de persoon die ze leest. De persoon die deze informatie leest, ontvangt echter een verbinding met zowel de persoon die de regels heeft geschreven als de persoon die ze leest. Dit betekent dat de persoon die deze informatie leest ook een gevoel krijgt alsof hij de regels samen met de persoon die ze schreef leest. Dit kan zeer interessant zijn om te ervaren!

Voordelen van Akashic Reading

Nu je weet wat de akashic reading is en hoe het werkt, is het tijd om uit te zoeken wat de voordelen van deze reading zijn. Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van de akashic reading is dat je informatie ontvangt die verbonden is met de persoon die die informatie heeft geschreven en de tijd waarin die persoon leefde toen hij het schreef. Dit betekent dat de informatie die je ontvangt heel persoonlijk voor jou is. Dit kan ook verband houden met hoe jij je op dat moment voelde. Wanneer je leest, ontvang je de energie die verbonden is met de informatie die in de regels van een boek staat. Daarom ontvang je tijdens het lezen de energie die verbonden is met wat je leest en hoe je je op dat moment voelde.

Deze lezing is ook verbonden met de persoon die de informatie schreef en de tijd waarin hij of zij leefde. Daarom is deze reading heel persoonlijk voor die persoon en zijn of haar ervaring. Dit kan ook heel nuttig zijn om te begrijpen wat de persoon die de regels schreef op dat moment doormaakte.

Conclusie

Als je een liefhebber bent van boeken en lezen, dan kan deze reading voor jou de perfecte manier zijn om nog meer te ontdekken over boeken en lezen. In deze lezing lees je de regels van een boek, dus lees je de energie die verbonden is met de informatie die in de regels van het boek staat. Bij het lezen lees je in feite de energie die verbonden is met de informatie die in de regels van het boek staat. Daarom lees je bij het lezen de energie die verbonden is met wat je leest en hoe je je op dat moment voelde. Dit is een zeer interessante lezing en kan ook zeer nuttig zijn om te begrijpen wat de persoon die de regels schreef op dat moment doormaakte.

Akasha-lezing: wat is het en hoe kan het je helpen? - Rokentijdenszwangerschap (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5656

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.